Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Kosárkák.

felvitel dátuma: 2014-10-02 20:30:44       mai nézettség: 1       nézettség: 3057
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg liszt

25 dkg margarin

2 ek tejföl

4 tojás sárgája

1 cs sütőpor

fél citrom leve

4 ek porcukor.

Töltelék:

baracklekvár és magozott meggy

A habhoz

4 tojás fehérje

25 dkg cukor

pici

 25 dkg darált dió, vagy 15 dkg kókusz.

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzá adjuk a többi hozzávalókat is. 

A tésztát fél órát pihentetjük.

Kinyujtjuk, köröket szaggatunk cakkos szélü szaggatóval.

Kosárka formákba helyezzük.

Félig töltjük baracklekvárral. Tetejére pár szem meggyet helyezünk.

A cukorral keményre felvert  tojás habot ,habzsákból a tetejére nyomjuk.

Ha nincs kosárka formánk, a muffin sütőbe is tehetjük.

170C°-on sül 15 percig.

Dió helyett használhatunk kókuszt , vagy szárított búza csirát.

Szakács: Olgis


Film link: http://bloggeranyo.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.