jo napot kifogom próbálni franciaországban nem ehet kapni kovi ubinsk valo ubit
2,5 kg kígyó uborka,20-25 dkg só,2 csokor kapor,1 fej fokhagyma,száraz kenyér.
az uborkákat meg mossuk. hosszában kétfelé keresztben 20-30 cm körülire vágjuk,5 les üveg aljára 1 csomag kaprot teszünk,és bele teszük az uborkát,közbe bele rakunk fokhagyma gerezdeket.mikor az üveg meg telt,a másik csomag kaprót teszük rá.és száraz kenyeret.a sót közben fel forraljuk vízben,és forrón az uborkára öntjük.le fedve,napra teszük ki,2-3 nap mulva érik be,ha be ért a levét leszűrjük,az uborkát le mossuk és hűtőben tárolom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.