4 db krumpli
1 csokor újhagyma
1 ek vaj
1 ek étolaj
1 l zöldséglé vagy 1 db zöldségleveskocka és legalább 1 l viz
izlés szerint só
Az étolajon és a vajon megpiritjuk a kockákra vágott újhagymát. A zöld részét is belerakjuk a levesbe, mert jó izt és szép szint ad a levesnek. Felöntjük zöldséglével, hozzáadjuk a kockákra vágott krumplit is, amelyet addig főzünk, amig puha nem lesz. Utána itt-ott szétnyomkodhatjuk, de úgy, hogy maradjanak benne kis és nagy darabok is. Ezzel a levest besűrithetjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.