Hozzávalók:1-2 csomag virsli,2 db lila hagyma,2 doboz kukorica konzerv,1-2 evőkanál mustár,ízlés szerint majonéz,csipet só.
Elkészítés:A virslit feltesszük főni,de nem teljesen főzzük meg.Hagyjuk kihűlni.
A kukorica konzerveket bontsuk fel,és csöpögtessük le.
Egy nagy tálba tegyük bele a majonézt,a mustárt,a lecsöpögtetett kukoricát,és a karikákra vágott virsliket.
A lilahagymát pucoljuk meg,és vágjuk apró kockákra,és sózzuk meg.Fél óra múlva kicsit kinyomkodva adjuk a salátánkhoz,de már ne tegyünk rá sót,mert sós lesz.
Óvatosan keverjük meg,és tegyük hűtőbe,hogy az ízek összeérjenek kicsit.
Tányérokra tesszük,és így kínáljuk!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.