Morzsolt csemege kukorica konzerv 0,5 kg
Tejföl 2 dl
Majonéz 2 dl
Lilahagyma 1 db. közepes nagyságú fej
Őrölt fehérbors, só, fűszerkeverék ízlés szerint
saláta egy fej
A tejföllel összekeverjük a majonézt, apróra vágott lilahagymát, ízlés szerint fehérborsot, fűszerkeveréket és sót szórunk keverés közben a tejfölös masszára.
A kukoricáról leöntjük a levet, és a már bekevert masszával összekeverjük.
Tálalás:
Megmosott saláta levelet tányérra terítem, majd a sallátát teszem rá.
Karikára szeletelt lilahagymával díszítem.
Két órát hűtőben tároljukom, hogy összeérjen, majd tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.