nagyon finom izletes igy elkészitve.könyedén gyorsan lehet egy finom laktató ételt elkésziteni.
1 kg laskagomba
2 fej vöröshagyma
2 db paradicsom
2 db tv paprika /lehet az egyik hegyes erős aki szereti a csípőset/
2 dl tejföl
2 evőkanál liszt
2 evőkanál pirospaprika
só
őrölt fekete bors
étolaj
Előkészítés:A gombának levágjuk a keményebb tönk részét,alaposan megmossuk és vastagabb csíkokra vágjuk.A vöröshagymát apróra vágjuk.A paradicsomokat leforrázzuk,lehúzzuk a héját és a paprikákkal együtt felkockázzuk.
Elkészítés:A hagymát kevés olajon megdinszteljük,rátesszük a paprikát,paradicsomot és kb.10 percig pároljuk.Hozzáadjuk a gombát,sózzuk,borsozzuk,megszórjuk a paprikával.20-25 percig pároljuk,ha szükséges kevés vizet önthetünk rá.
A tejfölt elkeverjük a liszttel és behabarjuk vele a gombát.Ha felforrt levesszük a tűzről.
Galuskával vagy főtt tésztával/szarvacska,orsó..stb/tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.