Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Lepcsánka

felvitel dátuma: 2018-04-22 08:25:59       mai nézettség: 1       nézettség: 564
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg krumpli

1 ek. fokhagymapor(vagy 5 gerezd fokhagyma)

1 tojás

2 ek. hidegen sajtolt repcemagolaj
http://grapoilashop.hu/

liszt

bors

hidegen sajtolt napraforgóolaj a sütéshez

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A krumplit meghámozom, lereszelem, megsózom és állni hagyom kicsit.
Ezután leöntöm a levét, hozzáteszem  a tojást, a 2. ek. olajat, majd annyi lisztet, hogy nem túl laza, de nem is kemény tésztát kapjak. 
Belekeverem a fokhagymaport (vagy a zúzott fokhagymát), és a frissen őrölt borsot is.  
Felhevített olajba evőkanállal halmokat teszek, amiket ellapítok és szép pirosra sütöm, mindkét oldalát. Papírtörlőre szedve leitatom a felesleges olajat róla. Aki szereti tejföllel is tálalhatja.

Toldi fűszereket használtam. 

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Molnar erika 2020 május 20

Én tejfölt is teszek bele

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.