Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Linzer karika, rizslisztből

felvitel dátuma: 2016-09-25 15:47:26       mai nézettség: 1       nézettség: 637
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:

28 dkg rizsliszt

10 dkg porcukor

10 dkg darált dió

25 dkg vaj/margarin

1 db tojás

Továbbá:

porcukor

baracklekvár

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A tészta hozzávalóiból linzer tésztát gyúrunk. Fél órára hűtőbe tesszük, majd kinyújtjuk, cakkos szlű kiszúróval kiszúrjuk, úgy hogy minden másodiknak a közepét pici pogácsa szagattóval kilyukaszjuk. Előmelegített 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük!

A lyukas karikákat porcukorral megszórjuk, a többire baracklekvárt halmozunk, végül összeragaszjuk. Kb 16-20 linzerkarikánk lesz, ebből a mennyiségből.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.