25 dkg spagetti,vagy makaróni
1 fakanál só
15 dkg sertés sonka felvágott
10 dkg szalonna+10 dkg margarin
1 natur joghurt
175 gr tejföl
néhány szelet füstölt kolbász
vegyes zöldség,karfiól,és sárga répa
brokkoli,ebből is 2,3 db
A makarónit bő vízben sóval fel forraljuk,és a makarónit ketté törve főzzük puhára,amikor a makaróni majdnem meg főtt a sonka szeleteket bele főzzük,és egyszere ,,amikor meg főtt,le szürjük,és hideg vízzel öblítsük,és a cserép edénybe osszuk el a margarint,és erre tegyük a ki főzött tésztáta sonka csíkokkal,és erre rá öntjük a kis pohár natur joghurtott,és össze keverjük,és erre jönn a tejföl el kenjük a tészta tetején,és az apróra szelt szalonna darabokat rá tesszük,és vegyes zöldséggel a tetejét meg spékeljük,és így pirosra sütjük,és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.