Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Arab » MAKLUBA bulgurral

felvitel dátuma: 2014-03-30 11:09:28       mai nézettség: 1       nézettség: 3855
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

CSIRKE HOZZAVALOK :  4 egesz csirkecomb vagy 2 egesz comb es 2 szarny , ½ tk so , 1 tk piros paprika , ½ kk kurkum , 1-2 csipet  fahej , ½ tk szaritott oregano . 2 tk olivaolaj , 4 tk szojaszosz , 4 tk  chili szosz edes; ½ tk zuzott fokhagyma.

MAKLUBA HOZZAVALOK : ½ padlizsan ujjnyi vastag karikara vagva , 2 tk so , ½ edeskrumpli pucolva ujjnyi vastagra karikazva ,1 piros es 1 zold paprika ujjnyi vastag csikokra vagva , olaj a suteshez , 1 kozepes hagyma apro kockara vagva , 1 wpohar burgul , 1 ek etolaj , so , ½ kk bors , 1 tk hawaij fuszerkeverek , ½ tk kurkum , 1-2 nagyobb csipet fahej , 2 tk olivaolaj , ½ tk baharat , 500 ml huslevesle ,

DISZITES;:szeletelt mandula , aprora vagott petrezselyem


 

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

MAKLUBA ELKESZITESE a padlizsant besozom es; forro bo olajban pirosra sutom.tA visszamarad olajban a paprikat es az edeskrumplit is megsutom . Az aprora vagott hagymat a maradek olajban arany sargara dinsztelem, majd kiszedem az olajbol a hagymat egy nagyobb talba. A hagymahoz hozzaadom a burgult es; a fuszereket ,jol osszekeverem.Egy labas aljan szorosan egymas melle teszem a sult padlizsant ,erre rateszem a sult paprikat es vegul a sult edeskrumplit .Ovatosan rateritem a burgult es felontom a leveslevevel . Fedovel letakarva 20 perc alatt keszre fozom . FOZES; KOZBEN TILOS; A BURGULT KEVERNI !!! Amikor elkeszult leveszem a fedotlabasrol es egy nagyobb tallal  vagy tanyerral lefedem a labast .Ovatosan egy gyors mozdulattal atforditom a labasbol a talra a zoldseges burgult.Biztonsag kedveert ussunk  nehanyat a labasra ,hogy kicsusszon a burgul egyben. Ovatosan emeljuk le a labast a talrol .CSIRKE HOZZAVALOK :  4 egesz csirkecomb vagy 2 egesz comb es 2 szarny , ½ tk so , 1 tk piros paprika , ½ kk kurkum , 1-2 csipet  fahej , ½ tk szaritott oregano . 2 tk olivaolaj , 4 tk szojaszosz , 4 tk  chili szosz edes; ½ tk zuzott fokhagyma.

MAKLUBA HOZZAVALOK : ½ padlizsan ujjnyi vastag karikara vagva , 2 tk so , ½ edeskrumpli pucolva ujjnyi vastagra karikazva ,1 piros es 1 zold paprika ujjnyi vastag csikokra vagva , olaj a suteshez , 1 kozepes hagyma apro kockara vagva , 1 wpohar burgul , 1 ek etolaj , so , ½ kk bors , 1 tk hawaij fuszerkeverek , ½ tk kurkum , 1-2 nagyobb csipet fahej , 2 tk olivaolaj , ½ tk baharat , 500 ml huslevesle ,

DISZITES;:szeletelt mandula , aprora vagott petrezselyem


 

 



CSIRKE ELKESZITESE :  egy labasba beletesszuk a fuszereket es hozzaadom a kette vagott combokat.Jol belemasszirozzuk a husokba a fuszert ,majd lefedve 5-10 percig parolom  kozepes langon.Neha forgassuk meg a husokat , nehogy leegjen.Felengedem annyi vizzel ,hogy felig ellepje a husokat  es keszre fozom 40 perc alatt.Mikor elkeszult a hust leszedem a csontrol es a zoldseges burgul melle talalom.Talalasnal megszorom keves szeletelt mandulaval es az aprora vagott petrezselyemmel                                                        

Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.