Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Makói haltepertő

felvitel dátuma: 2011-03-19 20:33:15       mai nézettség: 1       nézettség: 3754
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Ponty: 1 kg
Vöröshagyma: 0.50 kg
Tojás: 3 db
Só: 0.03 kg
Őrölt bors: 0.001 kg
Liszt. 0.20 kg
Zsemle morzsa: 0.20 kg
 

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Megtsiztított hal belsőrészét eltávolítva megmossuk, hal fejét levágjuk, eltávolítjuk a méregfogát. Majd a halat filézzük.
Ponty filét vékony csíkokra vágjuk, fűszerezzük, bő forró olajban ropogósra sütjük.
Vöröshagymát karikára szeljük, panírozzuk, bő forró olajban kisütjük és a halhússal összekeverve tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.