Egy kb. 20×30-as tepsit kikenünk és kilisztezünk.
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, sót, tojást és rugalmas tésztává gyúrjuk, megfelezzük. A tészta felét kinyújtjuk, belefektetjük a tepsibe és félig megsütjük.
A pudingot a cukorral, szörppel és vízzel megfőzzük, langyosra hűtjük, beleforgatjuk a málnát és a félig megsült tésztára öntjük, elsimítjuk.
A maradék tésztát kinyújtjuk tepsi méretűre, derelyemetszővel csíkokra vágjuk és berácsozzuk vele a málnás réteget. Felvert tojással megkenjük a rácsokat és arany barnára sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.