Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Diétás ételek / Gluténmentes » Maradék spenótfőzelékből készült felfújt

felvitel dátuma: 2011-05-16 16:54:13       mai nézettség: 2       nézettség: 2993
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

 spenót főzelék
4 tojás
2 ek. tejföl, vagy 1 dl. tej
2 ek. búzadara
5 dkg. reszelt sajt
2 gerezd  zúzott fokhagyma

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A tojásokat felverjük a sóval, tejföllel, hozzáadjuk a búzadarát, fokhagymát, sajtot. Elkeverjük a spenóttal.
Kiolajazott serpenyőbe öntjük.
Csendes lángon addig sütjük, míg a tojás megalvad.
A tetejére is szórhatunk reszelt sajtot. Díszíthetjük főtt kolbász, vagy keményre főtt tojás-karikákkal.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 csikipi 2011 június 10

Azt elfelejtettem odaírni, hogyha nem maradékból készítjük, hanem frissen főzött spenótból (60-70 dkg) akkor még hozzáadunk 2 ek. lisztet. Az eredmény ugyanaz lesz.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.