Hozzávalók:
20 dkg Rama
3 dl tej
2 evőkanál kakaópor
1 üveg meggybefőtt (én 80 dkg magozott meggyet tettem )
9 kanál cukor
12 kanál liszt (9+3 kanál)
10 db tojás
rum
csoki reszelék
Elkészítése:
9 tojásból piskótát sütünk, felébe kakaót teszünk, a tepsi aljába alufóliát rakunk és megkenjük olajjal. Ráöntjük a meggyet, rárakjuk a csokis piskótát és arra rá a fehéret sütjük. 3dl tejet felfőzzük 3 kanál liszttel, 1 tojással. 20 dkg Ramát 20 dkg porcukorral kikeverünk, majd egybe keverjük a tejes liszttel, majd rummal ízesítjük, a meggy tetejére kenjük a krémet és csoki reszelékkel megszórjuk. 30x 35 gáz tepsi méretű.
Ezt a szeletet Zsuzsanna Fejes Havasi receptje szerint készítettem nagyon finom!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.