Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Meggyes-diós tészta Kata módra

felvitel dátuma: 2017-06-25 19:51:00       mai nézettség: 1       nézettség: 1082
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:
tészta:
40 dkg liszt(20 dkg zabpehely,20 dkg sima)
20 dkg darált dió
4 db.egész tojás
20 dkg vaj (lágy legyen)
4 dl.tej
1 cs.sütőpor
15 dkg eritrit-stevia keverék,vagy 25 dkg cukor 
1 mk.só
Tetejére:
60-70 dkg magozott édesített meggy.

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Elkészítés:
A tojásokat,a vajjal,az édesítővel/cukorral habosra keverjük,majd az összekevert lisztet,darált diót,sütőport hozzáadjuk és a tejjel 
lágy tésztává keverjük.
Egy 35x40 es zsírozott(sütőpapíros)tepsibe öntjük ,egyenletesen elosztjuk a tetején a meggyet és 175 fokon szép világosbarnára sütjük(kb. 40 perc)
Jó étvágyat hozzá! 
saját recept

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.