25 dkg darált háztartási keksz
13,5 dkg olvasztott margarin
15 dkg porcukor
3 ek kakaó
2-3 ek rum vagy aroma
4 ek tej
A hozzávalókat összekeverjük, egy kis részét kakaó nélkül hagyjuk, ez kerül a darázsformába, a többi a kaptár részbe. Lehet fordítva is, azaz a darázs sötét színű...
Kör alakú kekszalapra helyezzük, amit kevés lekvárral megkenünk. Esetleg lehet valamilyen krémmel tölteni úgy, hogy alulról fakanál végével lyukat fúrunk a tésztába.
Eltávolítjuk a formát és rövid időre hűtőbe tesszük.
A forma nagyobb piacokon kapható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.