A hagymát felcikkeljük, a répát és a krumplit felkockázzuk, de ne legyen túl apró, a zöldbabokat is srégan kettévágjuk, bár ha fagyasztott, akkor ne vegyük ki főzésig.
A húst jól belenyomkodjuk a Szószba, és félretesszük.
Kevés olajat hevitünk, majd beledobjuk a hagyma felét, a krumplit, picit dinszteljük, majd rádobjuk a húst.
Ha megváltozott a hús szine, akkor hozzáadjuk a répát, picit még piritjuk, majd beleöntjük a vizet és felforraljuk.
Leszedjük a habját, hozzáadjuk a szójaszószt és a cukrot, és jól elkeverjük.
Hozzáadjuk a maradék hagymát is, majd benedvesitett papirtörlővel lefedjük, és 10 percig főzzük.
10 perc után rádobjuk a zöldbabot, óvatosan fakanállal a lábos alján lévő dolgokat felülre forgatjuk, és mostmár a papir nélkül, kis lángon ismét 10 percig főzzük.
Forrón, főtt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kivánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.