nagyon érdekes lehet,én biztosan szombaton kipróbálom.
1 kg disznóhús - nekem a diója volt - nem szabad sózni!
20 dg prézli
5 tojás
1 húsleves kocka
1,5 dl víz
olaj a sütéshez
A disznóhúst felszeleteljük. A deszkára prézlit szórunk és mindkét oldaláról jól belekloffoljuk a hússzeletekbe.
A tojásokat felverjuk, majd a prézlis húsokat belemártva kis olajon hirtelen kisütjük őket. Egy olajjal vékonyan kispriccelt jénai tálba sorakoztatjuk őket. A vízben feloldjuk a leveskockát és rálocsoljuk a húsokra.
Előmelegített sütőben fél óra alatt finom puhára sütjük őket.
Jó étvágyat kívánok.
A HÚSOKAT NEM SÓZZUK, elég a leveskockában levő só.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.