8 szem őszibarack, 2 adagolókanál Yummi, 6 dl tej, 1 db vaniliapiuding, 3 dl hullala habtejszín, 25 dk mascarpone
A nagy meleg miatt nem szabad a sütőt bekapcsolni, de valami finomság kellene. Mivel leszedtünk 3 láda finom őszibarackot (talán Aranycsillag) és volt benne azonnali fogyasztásra kiválogatott barack. ( szemet meghámoztam és apróbb kockákra vágtam. A pudingot a 6dl tejben a 2 adagolókanál Yummival megfőztem majd kihűtöttem. 25 dk mascarpone-val összekevertem és a habtejszínt felvertem és hozzáadtam. Ekkor tettem bele az apróra vágott őszibarackot, jól beleforgattam és kompótos kistálakba kiraktam. A tetejét pár szem málnával és ribizlivel díszítettem, (a kertben ezt találtam dekorációnak) Most a hűtőbe pihennek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.