Biztosan jó én is így csinálom,jobb mint a hentesáru és egészséges.
Hozzávalók
2 közepes padlizsán
1 nagy fej vörös hagyma
4-5 nyomat majonéz kb 5-8dkg
örölt bors ízlés szerint
1 gerezd fokhagyma
pici só
étolaj
Elkészítés
1. A megmosott padlizsánt egészben előmelegített sütőben kb. 180 fokon 10- 15 percig sütjük. Ha megsült a héját felhasítjuk és kikaparjuk a belső, sült részt.
2. Kicsit várunk amíg kihűl, majd konyhai aprítógéppel felaprítjuk, hozzákeverjük a majonézt, a finomra vágott és pici olajon megdinsztelt vöröshagymát és a lereszelt fokhagymát.
3. Ízlés szerint sóval, fehér borssal ízesítjük.
Piritóshoz vagy friss zsemlével zöldségekkel tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.