Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség ételek receptek » Paradicsomlé

felvitel dátuma: 2011-09-09 10:53:59       mai nézettség: 1       nézettség: 1603
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Paradicsom

Zellerzöld

,cukor

Szalicil(15 literhez 1 teáskanál)

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

A paradicsomot megmosom,negyedelem és felteszem főni.
Kevergetem és mikor már kicsit meglágyult leveszem a tűzről és paradicsomdarálón ledarálom.
A levet visszateszem főni,beleteszek egy nagy csokor zellerzöldet és kevergetve főzöm tovább,míg el nem a vizéből.
Minnél tovább ,annál sűrűbb lesz.
Sóval
cukorral ízesítem(ízlés szerint).
Mikor kész,beleteszem a szalicilt(15 literhez 1 teáskanállal).
Üvegekbe rakom,és mindegyik tetejére még teszek egy késhegynyi szalicilt.Lezárom és melegdunszta rakom.

Így,évekig eláll,ha hamarabb el nem fogy

Szakács: Gabcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.