70 dkg darált sertéshús
1 csomag Életfa és Élelem főzőtasakos köles
só, bors, cukor
1 szál zellerlevél
1 fej hagyma
1 l sűrített paradicsom
rizsliszt a habaráshoz
A dobozon lévő utasítás szerint elkészítjük a kölest. A darált húst összekeverjük a sóval, borssal. A köles zacskóját felvágjuk, és azt is hozzáadjuk. Egy lábasban sós vizet forralunk, és vizes kézzel gombócokat formázunk a húsmasszából, és 15 percig főzzük lassú tűzön. Külön edényben elkészítjük a paradicsommártást hozzáadva a hagymát és a zellerlevelet is. A gombócok főzőlevével hígíthatjuk a mártást.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.