1 répa reszelve
1 darabka zeller lereszelve,
2 gerezd fokhagyma
Kevés vörösbor
Só
Bors
Oreganó
Bazsalikom
Kevés édesítő
Paradicsomlé
Parmezán sajt
Bazsalikomlevél
30 dkg spagetti
a kolbászt, paprikát és az újhagymát kevés olívaolajon hirtelen roppanósra pirítjuk. Egy mélyebb serpenyőben a reszelt zöldségeket kevés olajon megdinsztelünk, megszórjuk a fűszerekkel, kevés vörös bort adunk hozzá, felöntjük a paradicsomlével, és kb. 40 percig, sűrűn megkeverve készre főzzük, majd belekeverjük a kolbászos ragut. Kifőzzük a spagettit, összekeverjük a szósszal, meghintjük a reszelt parmezánnal, és bazsalikomlevéllel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.