Köszi Icus! Mindig olyan jó ötleteket kapok tőled!!!!
Hozzávalók:
50 dkg darált hús,(sertés marha, vagy vegyesen ), 2 db felkockázott sárgarépa, 25 dkg zöldborsó, ½ l csirke alap lé, 2-3 ek paradicsompüré, 1 kg burgonya, ráma, tej, 2 db tojássárgája, só, bors, ízlés szerint,1 fej vöröshagyma.
Elkészítése:
Elkészítése:
A kockára vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg, add hozzá a húst és a sárgarépát, süsd össze egy kicsit. Utána tedd bele a paradicsompürét, sózd, borsozd meg és jól süsd át. Most öntsd rá az alaplevet, tedd hozzá a zöldborsót, és párold össze, míg kellemesen sűrű nem lesz.
A krumpliból készíts a margarinnal, tejjel, tojássárgájával pürét.
Tedd egy tál aljába a húsos mártást, rá szépen elsimítva a pürét, esetleg villával kicsit megmintázva.
Sütőben süsd jól át, míg pirulni nem kezd a teteje, ez kb. 30 perc 180 fokon.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.