80 dkg. sertéskaraj ( 25cm x 6cm-es szeletre vágva )
só, ételízesítő
2 gerezd foghagyma
olívaolaj
2 db lilahagyma
4 db friss Iepény ( kenyérreI )
friss vegyes zöldség a díszítéshez
A karajszeIetet kikIopfoIjuk, hosszába beváqjuk az egyik végén 2 cm-ig, ételízesítővel beszorjuk, enyhén megsózzuk, hármas fonással a csíkokat összefonjuk, foqvájóvaI rögzítjük.
A foqhaqymát apróra zúzzuk, és olíva olajba keverjük.
Faszénen vaqy rostlapon pirosra sütjük, közben foqhagymás olajjal keneqetjük.
Forrón, friss IepénnyeI ( kenyérrreI ), friss zöldséggel tálljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.