2 pulykacomb filé
4 zsömle
1 db. tojás
1 kis fej hagyma
6 gerezd fokhagyma
só
bors
pirospaprika
olaj a kisütéshez
1 kg krumpli
sült krumpli fűszer
2 ek. hidegen sajtolt repceolaj
http://grapoilashop.hu/http://grapoilashop.hu/
A pulykacombokat ledarálom a hagymával és fokhagymával, hozzáadom az áztatott zsömléket, a fűszereket, jól összedolgozom.
Gombócokat formázok a masszából, amiket ellapítok és bő, forró olajban kisütöm.
A krumplit héjában megfőzöm, amikor kihűlt gerezdekre vágom, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, megszórom a krumpli fűszerrel és meglocsolom hidegen sajtolt repceolajjal.
Közepes hőmérsékleten szép pirosra sütöm. Savanyúsággal és ketchup-al tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.