Hozzávalók: 2 db alsó comb, 2 db felső comb, 2 db szárnytő, szárnyas fűszer só,1 kg burgonya 2 db sárgarépa, 2 db lilahagyma, 1 db paprika, 2 db paradicsom 4 gerezd fokhagyma 1 ek zsír, 2 szál rozmaring, 1 dl víz
Elkészítése:
A húsokat fűszer sóval megszórom hagyom pihentettem egy órát. Burgonyát megtisztítom, hagymát karikára szeletelem,répát 3 cm vagdalom paprikát, paradicsomoz nagyobb kockára vágom. Egy jénaiba, vagy tepsibe a zsírt beleteszem a burgonyát és a zöldségeket összekeverem, sózom, borsozom, fokhagyma gerezdet és a rozmaringot közérakom. Húsokat a zöldség tetejére teszem 1 dl vizet öntök rá, lefedem és KB másfélóra alatt készre sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.