Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Diétás ételek / Gluténmentes » Rakott brokkoli

felvitel dátuma: 2016-03-17 13:16:02       mai nézettség: 1       nézettség: 827
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg fagyasztott brokkoli

60 dkg darálthús

bors

fűszerpaprika

zsiradék

350g tejföl

1 csomag Életfa Élelem főzőtasakos köles

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

Egy edénybe olajat forrósítunk, beletesszük a darált húst, amikor a hús szinte mindenhol fehér, teszünk hozzá sót, borsot, és őrölt pirospaprikát, pici vizet és puhára pároljuk. Majd a megfőtt rizzsel összekeverjük. Egy tűzálló tálba rétegezzük a fagyos brokkoli felét, majd a tölteléket, végül a brokkoli másik felét. Tetejére bőségesen tejfölt locsolunk és sütőben pirosra sütjük.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.