Ilyet mi is szoktunk enni. Finom.
Tetszés szám szerinti, sós palacsinta
Ahány palacsinta annyi sajt szelet és annyi sonka
Majonéz
Kukoricakonzerv vagy megfőzött mirelit zöldségkeverék
Bundázáshoz: liszt, tojás, prézli
Sütéshez olaj
Mindegyik palacsinta közepére helyezünk egy szelet sonkát, arra egy szelet sajtot, a közepére egy kávés kanál majonézt, annak a közepére egy kávés kanál morzsolt kukoricát, vagy vegyes zöldséget. A palacsintákat négyzet alakúra hajtjuk, és a szokásos módon bundázzuk. Nem kell tőle félni, annyi a titka, hogy az alsó részével kezdjük a panírozást, ahová hajtogattuk a széleket. Forró olajban épp csak addig sütjük, amíg színt kap a bunda.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.