Ez nagyon jól hangzik, ízletes!
2 db zeller gumó
A burgonyás masszához:
2db burgonya
2 db tojás
6 ek.finom liszt
só
A panírozáshoz:
finom liszt
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
A fűszerek:
ételízesítő
őrölt fehér bors
cayenne bors
Előkészítés:A zellert alaposan megmossuk,egészben megfőzzük.Addig elkészítjük a masszát.A burgonyákat sajtreszelőn lereszeljük.Hozzáadjuk a lisztet,tojást,sót és annyi vizet,hogy sűrű palacsinta tésztát kapjunk.
Elkészítés:A zellert meghámozzuk,karikákra vágjuk.Befűszerezzük,ételízesítővel,borssal,cayenne borssal.Hagyjuk állni pár percet majd lisztbe a burgonyás masszába és zsemlemorzsába forgatjuk.Bő olajban kisütjük.Tetszőleges körettel,mártással /sajtmártás,tartár/tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.