Csirke szárnya 8 db, 1 nagy fej vöröshagyma,kicsi ét olaj,bors őrölt két csípetnyi,pici őrölt kömény ,kicsi majoranna,egy mokka kanál csapott só. 450 gram rizibizi,és fél kg rizs,kicsi só.
A vöröshagymát aprítom,étolajba teszem,és a meg tisztított csirke szárnyakat kketté vágom,és a meg dinsztelt hagymára teszem,és a fűszereket is,és a sót,és annyi vizet öntök rá ,hogy el lepje,és figyelni kell,mert a folyadékot a puhulásig pótolni kell,egy két literes fazék,vagy lábasban forralunk vizet,és a meg mosott rizst bele teszem a forrásban lévő vízbe,amikor a rizs félig meg főtt,a zöldség keveréket bele teszem a rizs mellé,és együtt főzöm puhára,és ha kész,akkot jól át szűröm hideg vizes csap alatt ,és egy tálba teszem,ekkor kész a csirke husi is,és rá öntöm a tálba tett zöldséges rizsre,és finoman össze keverjük,egy fakanállal,hogy ne törjön össze az étel,és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.