1kg burgonya,
1 kis fej vöröshagyma
5dkg vaj
2ev.k.liszt
2 evk.olaj
só,bors
A jól megmosott burgonyát héjában megfőzzük,ne legyen túl puha,Meghámozzuk és hagyjuk nagyon jól kihűlni.Káposztareszelőn lereszeljük,teszünk hozzá 2 kanál lisztet,sót borsot és összekeverjük.A hagymát felkockázzuk és olaj és vaj keverékén megpároljuk,hozzáadjuk a burgonyát elkeverjük és kb 5-6 percig együtt pároljuk.Egy lisztezett deszkára borítjuk ellapogatjuk kb 2-3cm magasan és pogácsszaggatóval kiszúrjuk.Tepsire rakjuk és előmelegített sütőben 20 perc alatt pirosra sütjük.
Húsok mellé,vagy önálló ételként vacsorára egy tejfölös öntettel is fogyasztható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.