1 csomag leveles tészta
40 dkg tejszínes spenót pogácsa ( kb.3/4 kg friss spenót)
1 dl főző tejszín
25 dkg túró
4 db + 3 db tojás, 3 dkg reszelt parmezán sajt
só,bors, kiskanál kakukkfű és vaj a tepsi kikenéséhez
A spenótot és a fagyasztott tésztát hagyom kiolvadni.A tepsit vajazzuk.Lisztezett deszkán nyújtsuk ki a tésztát megfelelő méretűre,majd tegyük a tepsibe,a széleit pedig húzzuk fel az oldalára.
Mixerrel keverjük össze a túrót és a tejszínt.A felvert tojásokkal 4 db. a parmezán sajttal keverjük össze majd fűszerezzük .sóval borssal és kakukk fűvel.
A masszát öntsük a tésztára.Maradék tésztával díszithetjük és kockázzuk.3 részre tészta rózsát rakok és 3 részbe vígyázva csak a tojás sárgáját rakom.
Előmelegített sütőben kb.30' sütőm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.