60 dkg sertéskaraj
20 dkg trappista sajt
20 dkg sonka
só, fűszerkeverék
40 dkg burgonya
4 dl étolaj a sütéshez
friss züldség a díszítéshez
A karajt hosszúkásra felszeleteljük ( 8 egyenlő szelet ), kiklopfoljuk, besózzuk, fűszerezzük és 2-3 órát pihentetjük.
A trappista sajtot, és a sonkát a húsra tesszük és egy másik szelet hússal betakarjuk.
Hústűvel körbetűzzük.
Roston megsütjük.
Burgonyát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, bő forró olajban kisütjük.
Friss zöldséggel díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.