5-6 szál sárgarépa
1-2 szál petrezselyemgyökér
1 közepes burgonya
1 db rózsa karfiol
3-4 evőkanál tejföl
1-2evőkanál liszt
1 tk só
1 mokkás kanál bors
Elkészítés:
1. A megtiszított és felaprított sárgarépát és petrezselyemgyökeret a többi zöldséggel 1és fél liter vízben puhára főzzük közben sózzuk és borsozzuk.
2. Ha megfőtt botmixerrel összeturmixoljuk .Ha kell még utána ízesítünk .
3. A lisztet a tejföllel simára keverjük, majd a zöldséges turmixhoz adjuk, és néhány perc alatt összefőzzük.
4. Piritott fokhagymás zsemlekockával tálaltam ,amely tepsiben készült és fokhagymás olajjal locsolva sütöttem meg .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.