Főoldal » Savanyukáposzta leves , kolbásszal és gombával.
felvitel dátuma: 2012-01-28 23:15:21
mai nézettség: 1
nézettség: 1871
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
40 dkgsavanyúkáposzta,
30 dkggomba,
40 dkgfüstöltkolbász,
1 fejvöröshagyma,
4-5 cikkfokhagyma
, őröltbors,
őröltkömény,
babérlevél,
majoranna
kevésvegeta
kevésolaj,
a tálaláshoztejföl.
Előkészületi idő: 30 perc
Főzési idő: 70 perc
Elkészítés:
Kevésolajonmegdinszteljük a hagymátésrádobjuk a kolbászt, kevésideigegyüttpirítjuk.
Hozzákeverjükazösszevágottkáposztát, felöntjükvízzelésbeízesítjük a fűszerekkel. Amikormármajdnempuha a káposzta, akkorhozzátesszükazapróraszeleteltgombát is és a majorannát. -Készrefőzzük, ha kellmégutánaízesítjük.
/ A végén készithetünk gyenge rántást is ,de el is hagyhato. /
Tejföllel tálaljuk.
Nagyonfinom, jóétvágyathozzá!
/ Ha tetszett a receptkérekegytetszikgombot ,köszikeszépen /
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.