6 szelet csont nélküli karaj
1,5 dl étolaj
1 nagy fej vöröshagyma
20 dkg vegyes zöldség(lehet mélyhűtött is)
1 babér levél
1 csípet kömény
1 evő k örölt borss
2 evk majoranna
1 mokka k só
2 evk cukor
1 evk liszt
1 evk örölt piros paprika
2 evk mustár
2 dl feh bor
kb 2 dl víz
2 dl tejföl.
A vöröshagymát apróra vágjuk,és étolajban meg dinszteljük,és félre tesszük,és a serpenyő ami legyen úgy 2 l,ebbe pici étolajat tesszünk,és ha forró,a ki klofolt karaj szeleteket mind két oldalukat meg sütjük enyhén,és ekkor a vöröshagymát,rá öntjük,és bele tesszük a fűszereket,és a sót,kicsit pároljuk,és rá tesszük a vegyes zöldséget,és a bort,fedő alatt pároljuk a husit,és közben néha át fordítjuk a hús szeleteket,és így pároljuk tovább,amikor a bor folyadék szint el fogy vízzel pótoljuk,és pároljuk tovább.Amikor már meg szürjuk a husit,és puha,meg locsoljuk mustárral enyhén,és ezután a liszttel hinjük meg,majd a piros paprikával,és ezután a cukrott adjuk hozzá,legyen jó szaftos a leve,és ekkor a tejfölt rá kenjük,és fedő alatt arany sárgára sütjük,de szaftos legyen,ez a víz pótlásával érjük el,amikor a tejföllel is meg pároltuk,kész az ételünk,és burgony pürét,vagy rizs körettel tállaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.