elmentettem, elkészítem :) nagyon jókat főzől!:)
1 kg karaj csont nélkül
2 szem burgonya
10 dkg reszelt trappista sajt
2 db tojás
5-6 ek.finom liszt
só
örölt fehér bors
metélő hagyma
fokhagyma granulátum
A sütéshez:
étolaj
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:A karajt leszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk.A burgonyát megtisztítjuk,lereszeljük.
Elkészítés:A lisztből,tojásból,reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk.Beleforgatjuk a reszelt sajtot.Ízesítjük,sóval,borssal,fokhagyma granulátummal és metélő hagymával.A karajszeleteket lisztezzük,a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.