Hozzávalók:
60-70 kg sertéslapocka/comb
2 ek. olaj/zsír
1 db vöröshagyma
1 ek.pirospaprika
1 ek só
1/2 ek. őrölt bors
1 gerezd fokhagyma
1 ek.natúr szárított zöldségkeverék
1/2 zöldpaprika
2 koktélparadicsom
1kk. őrölt kömény
1 kisebb babérlevél
3 dl víz
Köret:
1/2 kg csőtészta sós vízben kifőzve
Elkészítés:
Mindent készítsünk elő,mossuk meg a húst,vágjuk kockára, tisztítsuk meg a hagymákat.
Az olajon a kockára vágott vöröshagymát pirítsuk meg,a megmosott,lecsorgatott húst tegyük bele és ezzel is pirítsuk egy kevés ideig.
Adjuk hozzá a pirospaprikát és az összes többi hozzávalót,majd kb.3 dl vízzel öntsük fel és takarék lángon főzzük puhára,ha szükséges pótoljuk a vizet.
Főtt csőtésztával,csemegeuborkával tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.