Hozzávalók:
10-12 palacsinta,
50 dkg spenót,
20 dkg bacon
Kevés vaj,
1 evőkanál liszt,
2,5 dl tej,
Reszelt sajt, ízlés szerint,
Só,
Bors
a bacont zsírjára sütjük, majd rátesszük a kiolvasztott mirelit spenótot, és az összezúzott fokhagymát. Meghintjük egy evőkanál liszttel, és állandó keverés mellett hozzáöntjük a tejet is, sózzuk, borsozzuk, és sűrű szósszá főzzük. A palacsintát kivajazott kerek jénaiba tesszük, minden palacsintát megkenünk a spenótos krémmel, egymásra helyezve. A végén megszórjuk a reszelt sajttal, és forró sütőben ráolvasztjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.