1kg húsos sertés oldalas,és kicsi sertés zsíz két kanállal,és fűszerek,2 gerezd fokhagyma,1 közepes méretű vöröshagyma,3 csípet majoranna,és 3 csípet őrölt borss,és fél evk só ,2 csípet vegeta,és kicsi örölt kömény.A burgonya 1 kg , 2 dl étolaj,és 1 csípet só.
A sütőt be melagítjük,és közben az oldalast el szeleteljük,és megy fűszerezzük,és a sütő edény aljába két kanál zsírt teszünk,és rá fektettjük az oldalas darabokat,és másfél dl vizet öntünk hozzá,és a sütőtál tetejét rá teszük,és így sütjük addig még meg puhul,és a tetejét ne tegyük vissza,és így pár perc mulva pirosra sül,és kész. A burgonyát meg hámozzuk,és hasábokra vágjuk,nem egyfoma ,úgy is jó,és forró étolajban pirosra sütjük,és az oldalas mellé tesszük,és picit meg sózzuk,és tálalásra kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.