Aranka, ez nagyszeru! A szalonna is johet!!!!!!!!
4db padlizsán
5-6 db paradicsom
2db paprika
1 fej vöröshagyma
2 db zellerszár
20dkg penne tészta
őrölt bors, só, fűszerek.
néhány szelet füstölt szalonna.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A padlizsánt felkockázom, lesózom.
A vöröshagymát tisztítás után felkarikázom.
A paprikát csumázás után felkarikázom.
A zellerszárat felaprózom.
A paradicsomokat néhány percre forró
vízbe dobom, majd hűtés után leszedem a héját, feldarabolom.
Megdinsztelem kevés zsiradékon a hagymát, beleteszem a paprikát és a zellert,majd a paradicsommal összefőzöm.
Megsütöm a szalonnát.
Kinyomkodom a padlizsánt, forró olajban megsütöm.A szalonna zsírjából teszek az olajhoz.
Kifőzöm a tésztát.
A megsült padlizsánt hozzákeverem a lecsós részhez.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.