Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Krumplis egytálak » Szilvásgombóc

felvitel dátuma: 2016-02-29 10:27:38       mai nézettség: 1       nézettség: 1254
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

15dkg burgonya

kb 15-20dkg liszt/nálam tönköly

csipet

zsemlemorzsa/nálam teljes kiőrlésű

olaj

cukor/nálam xilit

faféj

szilva/nálam fagyasztott

Előkészületi idő: 45 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A sós vízben főtt,összetört burgonyát annyi tönköly liszttel keverjük el,hogy nyújtható tésztát kapjunk.Nyújtás után felkockázzuk és a felezett szilvát,amit fahéjjal és "cukorral"szórunk meg egyenként a tésztakockára helyezzük és gombócokká formázzuk,majd sós vírben kifőzzük/kb.6-7perc/
Amíg fő,addig zsemlemorzsát/én teljes kiörlésűt/zsiradékon megpirítunk és édesítjük,/Xilit/ki mit használ azzal.Leszűrjük a gombócokat és egy nagyobb tálba borítva a "cukrozott"prézlivel jól összerázogatjuk. Jó étvágyat hozzá!

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.