borjú comb: 0,80 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
padlizsán: 0,60 kg
bazsalikom: ízlés szerint
oregáno: ízlés szerint
kecsap: ízlés szerint
vegyes zöldség: 0,40 kg
burgonya: 0.10 kg
rizs: 0,10 kg
trappista sajt: 0,20 kg
étolaj a sütéshez: 3 dl
A borjú szeletet, 16 egyenlő részre szeljük, majd fűszerekkel meghintjük és serpenyőben elkezdjük sütni. 2-3 perc múlva fedővel takarjuk, és készre pároljuk egy pici víz hozzáadásával.
A padlizsánt magjától megtisztítva, sós vízben előfőzzük, vegyes zöldséggel megtöltjük, majd a sajtot ráreszeljük, és sütőben rápirítjuk.
A rizst megfűzzük.
A burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, és forró olajban megsütjük.
Tálaláskor párolt rizst, és sültburgonyát adunk köretként. Idény vegyes zöldséggel vagy gyümölccsel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.