A hagymát, foghagymát apróra vágjuk a TurbóAprítóban.
Az olajat a MikroPlusz 2, 25 literes edénybe tesszük. Hozzáadjuk a hagymákat, és 600 W- on 1 percig pároljuk. Rátesszük pirosparikát, fűszereket, mustárt, ketchupot. Jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet is. Átkeverjük, és lefedve 600 W- on 8 percig főzzük. Ez alatt a hús, levet enged, és félig megpuhul.
Ekkor a natúr gombakonzervet a levével együtt hozzáöntjük, és újabb 8 percig együtt pároljuk lefedve.
Kivesszük a mikróból, átkeverjük, majd megszórjuk a liszttel, amit szintén elkeverünk. Ezután hozzáöntjük a tejszínt, keverés után ugyancsak lefedve 2 perc alatt összeforraljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.