8 csirke alsó comb
1 kg burgonya
1 dl étolaj
1 evk só
3 csípet őrölt borss
3 csípet majoranna
1 nagyfej vöröshagyma
1,5 víz
175 gr tejföl.
A közepes tepsibe elő készítjük a húst,be fűszerezzük,és a vöröshagymát karikára szeljük,és a burgonyát meg hámozzuk,és vékony karikára szeljük,és az étolajat a tepsi aljába tesszük,és a burgonyát meg sózva el terítjük a tepsiben,és a jó be fűszerezett csirke combot a burgonya tetejére sorba tesszük,és a vöröshagyma karikákat,mindenhova be illesztjük a burgonyát a tetejére is osszunk,és tejföllel lehet ízesebbre sütni.,és így meg fűszerezve,egy másfél dl vizet öntünk rá,é alu fóliával be fedjük,és forró sütőben,20 perc mulva sütés közben a folliát le vesszük,és pirosra sütjük együtt a csirke combot,a burgonya szeletekkel,és úgy negyven perc mulva finomra sül,és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.