40 dkg csirke mell szeletelve
1 gk burgonya szeletelve karikára
1 nagy fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 mokka k majoranna
15 dkg reszelt sajt
másfél dl étolaj
1 mokka k só.
A tepsinek,ha van fedele az jó,akkor az étolajra az apróra szelt vöröshagyma kerül,erre a fokhagyma apróra vágva,ezután egy sor karikára szelt burgonya,és meg sózni picit,erre rá tesszük sorban a csirke mell szeleteket,és meg szorjuk majorannával,és sóval,és megint elosztjuk a tetejére a burgonyát,és meg sózzuk és két dl vízzel fel öntjük ,amikor úgy fél óra el teltével már puha a burgonya,és a víz is el párolgott,akkor a reszelt sajtott rá szorjuk,és szép arany sárgára sütjük,és kész,jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.