Ezt ki fogom próbálni!:) Nagyon guszta!
Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 2 vagy 3 ;) kanál Gold tequila
- 2 zöld citrom leve
- 1 narancs leve
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 kanál enyhén csípős őrölt paprika
- 2 kanál olaj
- 1 kk cukor
- késhegynyi fahéj, oregánó, só, bors
A szárnyakat megmossuk és a hajlatban bevágjuk. A megpucolt, lereszelt fokhagymákat összekeverjük az összes többi hozzávalóval majd ezzel a páccal bekenjük a szárnyakat. Egy éjszakát állni hagyjuk a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek. Majd mehet is a grillrácsra:) De természetesen sütőben is elkészíthető. 5-6 adag lesz.
Tipp: Tepsiben készítve a lesült szaftot egy edényben vajjal kiforralva ízletes mártást kapunk:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.