Nagyon finom !!!!!!
1,5 kg burgonya
1 evőkanál só
1 tk őrölt bors
2db tojás
20 ev k liszt
olaj a sütéshez
Tehetünk még bele ízlés szerint kakukkfüvet ,vagy petrezselyem zöldet is ,vagy aki szereti a fokhagymát azt is .
1. A burgonyát meghámozzuk megmossuk,és nagylyukú reszelőn lereszeljük.
és megsózzuk.
2. Pár perc után kinyomkodjuk, és hozzátesszük a fűszereket, tojást, lisztet, fakanállal összekeverjük.
3. Serpenyőbe kevés olajat teszünk, felforrósítjuk, majd kb. 1 ek masszát teszünk a serpenyőbe, a kanállal laposra nyomjuk, majd mindkét oldalát pirosra sütjük.
Tartár mártással tálalhatjuk ,de levesek mellé is finom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.