Hozzávalók:
1 fej hagyma
2 evőkanál olaj
1 evőkanál pirospaprika
só
bors
6 db tojás
40 dkg zöldborsó
Elkészítés:
Az olajban megpárolom a hagymát, mikor üveges pirospaprikával meghinten, és kicsi vízzel felengedem . És hagyom forrni, azért, hogy a hagyma pépesedjen. Közben belerakom a zöldborsót hogy puhára főjön
Ezalatt a tojásokat megfőzöm. Hideg vízbe rakom őket, hogy könnyen meg lehessen pucolni őket.
Amikor a borsó is megfőtt sózom borsozom, és beleteszem a negyedekbe vágott főtt tojást. Még egy picike vízzel fel lehet önteni, és óvatosan megkavarni, és kész is van.
Lehet hozzá adni galuskát is de én most friss kenyérrel tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.